:

Wat kun je gebruiken als basis voor een soufflé?

Vigo Maas
Vigo Maas
2025-11-17 12:40:33
Count answers : 0
0
Een hartige souffle bestaat uit boter, melk en eieren. Hier worden dan smaakmakers aan toegevoegd. Denk aan kaas, mosterd en kruiden.
Tirza Kok
Tirza Kok
2025-11-08 00:34:33
Count answers : 0
0
In de 18e eeuw werd in Frankrijk voor het eerst een soufflé gemaakt met een roux als basis.

Lees ook

Hoe moeilijk is een soufflé om te maken?

Zelf soufflés maken is helemaal niet zo moeilijk, zolang je een paar trucjes kent. Even oefenen en Lees meer

Hoe voorkom je dat een soufflé inzakt?

Wanneer het gerecht z’n warmte verliest, bestaat het risico dat het inzakt. Door kleine potjes te ge Lees meer

Lenn Sas
Lenn Sas
2025-10-30 20:52:53
Count answers : 0
0
Als je een hartige soufflé maakt, is een béchamelsaus gebruikelijk. Voor een zoete soufflé wordt er meestal banketbakkersroom gebruikt, maar je kan béchamelsaus ook zoet maken.